CROWDFUNDING PER A L'EDICIÓ EN CATALÀ DE "LA SAGA D'ATLAS & AXIS"

Aquesta primera entrada del blog vol ser una declaració d'intencions. Així doncs, anem a parlar d'un còmic en la nostra llengua que vol ser però que encara no és, un còmic que depén de la gent perquè puga fer-se realitat. Ens referim a l'edició integral de "La Saga d'Atlas & Axis", que busca mecenes a través de Verkami per a poder ser publicada en català.

Els protagonistes són Atlas (l'esquerra) i Axis (dreta)
L'autor d'aquest còmic es Pau Rodríguez Jiménez-Bravo (tot i que signa els seus treballs només amb el seu nom de pila). Nascut a Palma (Mallorca) el 1972, fa anys que treballant en el món del còmic i la il·lustració. D'entre les seues obres, "La Saga d'Atlas & Axis" ha tingut un especial èxit, sent publicada originalment al mercat francés en 2011 i, des d'aleshores, havent estat traduïda a diversos idiomes com ara castellà, holandés, italià o polonés. No obstant això, la versió en la llengua de la seua terra no ha estat realitzada encara. Així les coses, el mateix creador ha decidit intentar aconseguir els diners necessaris per a treure una edició integral de les aventures dels seus personatges en català. Paga la pena destacar que, segons explica el mateix Pau, no es tracta d'una iniciativa comercial; no vol treure diners per a ell mateix amb aquest crowdfunding, sinó que tot el que recapte serà exclusivament per a enfrontar les despeses associades a la traducció, maquetació, retolació, impressió i enviament del llibre. 

Sobre la història

Es tracta d'una obra d'aventures i humor dirigida per a un públic infantil i juvenil, tot i que les lectores i lectors adults també pot gaudir-la. L'argument és el següent:
L'intel·ligent i racional Atlas, i el petit i instintiu Axis es complementen com les parts conscient i subconscient d'un cervell. Tenen les mateixes discussions que nosaltres amb nosaltres mateixos.
La destrucció del seu poble per part dels norcands els uneix en una aventura que comença amb un intent de rescat de les seves estimades i continua amb la recerca del llegendari os Khimera, que permet a qui el trobi no haver-se de preocupar més per la subsistència. Pel camí descobriran tot un món de nord a sud i d'est a oest, coneixeran animals de tota casta, i també l'amistat, la traïció, l'amor, la venjança, la dignitat, la guerra... la vida!
(Extret de la pàgina de Verkami).
Per ampliar informació, podeu dirigir-vos a la pàgina del projecte fent clic ací

Sobre l'edició

  • Volum únic
  • Tapa dura
  • 272 pàgines
  • 27'5 x 20 cm
  • Color
  • 30 € (o més, en funció de la recompensa)






Si voleu ajudar a fer realitat aquest projecte, podeu fer una aportació a canvi d'una de les recompenses a la plataforma de crowdfunding o, almenys, compartir l'enllaç del seu Verkami (o d'aquest post) a les vostres xarxes socials. Ànims, Atlas i Axis! Ànims, Pau! 

Comentaris